19 jun 2015 06:00

19 jun 2015 06:00

SVT frossar i våld

PÅVERKAR.

SVT frossar i mord i sitt programutbud, dagligen gör SVT reklam för sina mordprogram och lever verkligen upp till sitt uppdrag att spegla dagens samhälle. SVT påverkar troligen genom sina våldsamma och blodiga tv-program individer i samhället som är svaga och påverkbara. Å ena sidan ömkar SVT falskt när de fördömer våldshandlingar i Malmö och Göteborg, med mera, och å andra sidan stimulerar SVT den undre världen med skaparkraft och uppslag till våldshandlingar.

SVT kan inte svära sig fri från ansvar att vilseleda och påverka svaga individer ute i samhället.

BH

SVT frossar i mord i sitt programutbud, dagligen gör SVT reklam för sina mordprogram och lever verkligen upp till sitt uppdrag att spegla dagens samhälle. SVT påverkar troligen genom sina våldsamma och blodiga tv-program individer i samhället som är svaga och påverkbara. Å ena sidan ömkar SVT falskt när de fördömer våldshandlingar i Malmö och Göteborg, med mera, och å andra sidan stimulerar SVT den undre världen med skaparkraft och uppslag till våldshandlingar.

SVT kan inte svära sig fri från ansvar att vilseleda och påverka svaga individer ute i samhället.

BH

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.