30 jun 2015 06:00

30 jun 2015 06:00

Fakta om kungahuset

REPLIK.

Svar till Benny Sikter. Fakta behövs. Sveriges kungahus kostar cirka 120 miljoner per år varav 50 procent går till underhåll av allehanda slott och anläggningar. Finlands president kostar cirka 150 miljoner. Det vårt kungahus gör för Sverige går inte att värdesätta i pengar. Jag vill inte ha en president som kostar mycket och är mutbar. Kungen är en stabilisator som inget annat.

Tommy Nordén

Svar till Benny Sikter. Fakta behövs. Sveriges kungahus kostar cirka 120 miljoner per år varav 50 procent går till underhåll av allehanda slott och anläggningar. Finlands president kostar cirka 150 miljoner. Det vårt kungahus gör för Sverige går inte att värdesätta i pengar. Jag vill inte ha en president som kostar mycket och är mutbar. Kungen är en stabilisator som inget annat.

Tommy Nordén

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.