30 jun 2015 06:00

30 jun 2015 06:00

Låt bli blommorna i parken

Se men inte röra ME

Blomstöld. Man tror inte sina ögon när man på morgonpromenaden med hunden ser en kvinna stå i rabatterna i kyrkparken och stoppa blommor i sina medhavda plastkassar, men går fram och frågar vad hon håller på med.

Det fanns liksom inga skrupler att det skulle vara fel, hör och häpna hade hon planterat dem själv! Men när jag sa att jag kanske polisanmäler det blev hon genast lite rädd och gick. Men jag har en väldigt tydlig bild av dig i mitt minne och en dålig i mobilen så kanske gör jag det bara för att.

Det är inte ok att göra såhär för blommorna är till för oss alla att titta på, inte plocka med hem. En vuxen människa gör inte så.

Det fanns liksom inga skrupler att det skulle vara fel, hör och häpna hade hon planterat dem själv! Men när jag sa att jag kanske polisanmäler det blev hon genast lite rädd och gick. Men jag har en väldigt tydlig bild av dig i mitt minne och en dålig i mobilen så kanske gör jag det bara för att.

Det är inte ok att göra såhär för blommorna är till för oss alla att titta på, inte plocka med hem. En vuxen människa gör inte så.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.