01 jul 2015 06:00

02 jul 2015 17:50

Kostar allting något?

Nu ska allt ske

Replik. Den stora strategen Monica Green beskriver som vanligt i svepande ordalag att nu skall allt ske!

Jobb skall skapas, skolan kommer att bli högklassig, de äldre kommer att serveras välsmakande och nylagad mat, tågen kommer att rulla som aldrig förr! Sverige skall byggas starkt vilket innebär att även försvarsmakten kommer att stärkas! Halleluja!

Varför har du, Monica, inte berättat allt detta för oss tidigare och kostar allt detta något?

Top gun

Jobb skall skapas, skolan kommer att bli högklassig, de äldre kommer att serveras välsmakande och nylagad mat, tågen kommer att rulla som aldrig förr! Sverige skall byggas starkt vilket innebär att även försvarsmakten kommer att stärkas! Halleluja!

Varför har du, Monica, inte berättat allt detta för oss tidigare och kostar allt detta något?

Top gun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.