02 jul 2015 06:00

02 jul 2015 13:10

Skrattets helande kraft

Lär dig mer om dig själv och acceptera den du är så blir det lättare att se den roliga sidan av saken. Att ta dig själv eller andra på för stort allvar eller ha orealistiska förväntningar är alltid stressande.

Att lära sig att skratta åt sig själv (och andra) kan lindra en mängd spänningar och uppmuntra dig att vara realistisk i dina relationer och att sätta dem i rätt perspektiv. Något jag själv lärt mig av att läsa boken ”Helande för kropp, själ och ande”. Skratt kan förvandla en hopplöst svår situation till en utmaning för dig att gå dit du mår bättre och på så sätt lösa upp knutar som tidigare varit en belastning för dig. Så skratta mycket! Det är välgörande!

Anna Johansson

Att lära sig att skratta åt sig själv (och andra) kan lindra en mängd spänningar och uppmuntra dig att vara realistisk i dina relationer och att sätta dem i rätt perspektiv. Något jag själv lärt mig av att läsa boken ”Helande för kropp, själ och ande”. Skratt kan förvandla en hopplöst svår situation till en utmaning för dig att gå dit du mår bättre och på så sätt lösa upp knutar som tidigare varit en belastning för dig. Så skratta mycket! Det är välgörande!

Anna Johansson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.