02 jul 2015 06:00

02 jul 2015 13:09

Tack till gatuavdelningen

Bra jobbat! Dagens ros vill vi ge till Malte Hagbom och Dan Bäckström på Tibro kommuns gatuavdelning samt killarna på fältet. Det klagas ofta på kommuners långsamma agerande men ni var väldigt snabba att ordna diket utanför vår tomt. Stort tack det blev riktigt snyggt och bra!

Karin och Thomas i Hörnebo

Bra jobbat! Dagens ros vill vi ge till Malte Hagbom och Dan Bäckström på Tibro kommuns gatuavdelning samt killarna på fältet. Det klagas ofta på kommuners långsamma agerande men ni var väldigt snabba att ordna diket utanför vår tomt. Stort tack det blev riktigt snyggt och bra!

Karin och Thomas i Hörnebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.