15 jul 2015 06:00

15 jul 2015 06:00

Vad som döljs under ytan

Nu går söta små djur och betar på Cementa marker och till vintern ska det bli pulkabacke med aktiviteter. Visst låter det mysigt. Alla är välkomna in och staketet är utbytt mot en inbjudande grind. Faktum är att jag ser det mest som ett kamouflage. Under ytan ligger sanningen sant och starkt. Ett sönderspängt berg. Det får vi aldrig glömma.

Marlene i Våmb

Nu går söta små djur och betar på Cementa marker och till vintern ska det bli pulkabacke med aktiviteter. Visst låter det mysigt. Alla är välkomna in och staketet är utbytt mot en inbjudande grind. Faktum är att jag ser det mest som ett kamouflage. Under ytan ligger sanningen sant och starkt. Ett sönderspängt berg. Det får vi aldrig glömma.

Marlene i Våmb

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.