16 jul 2015 06:00

16 jul 2015 06:00

Metropolen i Skaraborg

TEKNIKER: Service på hög nivå

Resecentrum i Skövde har verkligen utvecklats! När jag på 60-talet bodde på Lidingö brukade jag ta tåget till Skövde för att senare ta bussen till Mariestad för att hälsa på mina föräldrar. Då var Resecentrum en liten järnvägsstation.

O gud vad Resecentrum har utvecklats sedan dess. Ibland brukar jag ta den vägen till Göteborg från Mariestad. Rulltrappor med all tillgänglig service på en hög nivå. Det syns att Skövde har blivit metropolen i Skaraborg.

O gud vad Resecentrum har utvecklats sedan dess. Ibland brukar jag ta den vägen till Göteborg från Mariestad. Rulltrappor med all tillgänglig service på en hög nivå. Det syns att Skövde har blivit metropolen i Skaraborg.

  • Leif Wångstedt

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.