16 jul 2015 06:00

16 jul 2015 06:00

Stackars studenter

BOSTÄDER.

20 000 studenter (alltså vårt samhälles framtid) står utan bostäder läser man i SLA den 10 juli.

Jag undrar följande: Om man årligen skulle ta in låt oss säga uppemot 100 000 norrmän med familjer skulle det då fortfarande vara studenterna som skapar den gigantiska bostadsbristen i Sverige?? Och vem har första ”tjing” studenterna eller norrmännen? Öppna ögonen.

20 000 studenter (alltså vårt samhälles framtid) står utan bostäder läser man i SLA den 10 juli.

Jag undrar följande: Om man årligen skulle ta in låt oss säga uppemot 100 000 norrmän med familjer skulle det då fortfarande vara studenterna som skapar den gigantiska bostadsbristen i Sverige?? Och vem har första ”tjing” studenterna eller norrmännen? Öppna ögonen.

  • BS

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.