17 jul 2015 06:00

17 jul 2015 06:00

Badsjön kan bli fågeldamm

Sjön i Boulognerskogen

Det har ju kostat en och annan krona att göra sjön i Boulognerskogen badduglig igen. Väl investerade pengar tycker nog de flesta.

Dessvärre verkar det som att man inte har sparat så mycket till det fortlöpande underhållet. Jag tänker då främst på alla fåglar som vägrar att se sjön som förlorad. Om inget satsas på att hålla bort dem så kommer det snart åter att vara en stor fågeldamm som inte lämpar sig att båda i om man råkar vara människa.

Dessvärre verkar det som att man inte har sparat så mycket till det fortlöpande underhållet. Jag tänker då främst på alla fåglar som vägrar att se sjön som förlorad. Om inget satsas på att hålla bort dem så kommer det snart åter att vara en stor fågeldamm som inte lämpar sig att båda i om man råkar vara människa.

  • Michael Rodin

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.