18 jul 2015 06:00

18 jul 2015 06:00

Det finns badhus utan djur

Alla har rätt att bada

Djurbad. Apropå debatten kring hundars badande eller inte: Om man nu är så fruktansvärt emot att djur skall få bada och svalka sig så kan man ju själv åka till den lilla skogstjärnen långt bort i skogen, alternativt så har ju både Skövde och Karlsborg finfina badhus att vistas i om man inte klarar av djur.

Hundar har lika stor rätt att vistas i vatten som barn, de tycker det är lika roligt och de blir lika varma av sommarvärmen (fast de lider mer av den). Alla tycker inte om barn, däremot kräver inte hela den kategorin människor att stränder och andra platser skall vara barnfria. Sluta gnäll och stanna hemma istället om ni inte klara av djur. De är också en del av denna värld.

 

 

Hundar har lika stor rätt att vistas i vatten som barn, de tycker det är lika roligt och de blir lika varma av sommarvärmen (fast de lider mer av den). Alla tycker inte om barn, däremot kräver inte hela den kategorin människor att stränder och andra platser skall vara barnfria. Sluta gnäll och stanna hemma istället om ni inte klara av djur. De är också en del av denna värld.

 

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.