21 jul 2015 06:00

21 jul 2015 06:00

Skylten nedplockad

DJURBAD

Tack Andreas Borg för ditt tydliga inlägg angående djurbad i Brevik. Efter detta kom det upp en skylt med förbud mot djurbad, men nu är det tydligen en djurägare som inte kan acceptera detta och helt enkelt plockat ner den, för att fortsättningsvis kunna irritera oss badare som vill kunna njuta av Breviks ljuvliga strand, utan massa lösa hundar (och hästar). Då jag själv är outgrundligt hundrädd (liten som stor) får jag väl söka mig till någon sumpig skogstjärn, att svalka mig i, på grund av dessa egoistiska djurägare som fullständigt saknar empati och förståelse för sina medmänniskor.

Marie

Tack Andreas Borg för ditt tydliga inlägg angående djurbad i Brevik. Efter detta kom det upp en skylt med förbud mot djurbad, men nu är det tydligen en djurägare som inte kan acceptera detta och helt enkelt plockat ner den, för att fortsättningsvis kunna irritera oss badare som vill kunna njuta av Breviks ljuvliga strand, utan massa lösa hundar (och hästar). Då jag själv är outgrundligt hundrädd (liten som stor) får jag väl söka mig till någon sumpig skogstjärn, att svalka mig i, på grund av dessa egoistiska djurägare som fullständigt saknar empati och förståelse för sina medmänniskor.

Marie

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.