22 jul 2015 06:00

22 jul 2015 06:00

Bortglömd oas

TIBRO

Tänkte som före detta Tibrobo göra en liten visit i min forna hemkommun. Sagt och gjort, tog med frun och åkte till den gamla bron över Tidan (Västanå). På platsen har en gång i tiden funnits både kvarn och sågverk (därav den uppsatta sågklingan som syns från vägen). Döm om vår besvikelse när vi möttes av fjolårslöv, fimpar, begagnade engångstallrikar och trasiga betongfundament. Vegetationen var vanskött och hängde ut över en bänk och gjorde det omöjligt att sitta på den.

Tibro kommun – har ni totalt glömt denna oas som är så vacker?

Hemvändare

Tänkte som före detta Tibrobo göra en liten visit i min forna hemkommun. Sagt och gjort, tog med frun och åkte till den gamla bron över Tidan (Västanå). På platsen har en gång i tiden funnits både kvarn och sågverk (därav den uppsatta sågklingan som syns från vägen). Döm om vår besvikelse när vi möttes av fjolårslöv, fimpar, begagnade engångstallrikar och trasiga betongfundament. Vegetationen var vanskött och hängde ut över en bänk och gjorde det omöjligt att sitta på den.

Tibro kommun – har ni totalt glömt denna oas som är så vacker?

Hemvändare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.