22 jul 2015 06:00

22 jul 2015 06:00

Märks ni på något sätt?

DJURETISKA VEGETARIANER

Replik. Jonas Norberg skriver i SLA den 20/7 att han inte tycker att jag ska grilla kött på platser där djuretiska vegetarianer vistas. Jag brukar grilla i hemmet och i sommarstugan, någon gång har jag grillat en korv med barnen ute i skogen.

Jag är osäker på om jag stött på någon djuretisk vegetarian, är ni möjligen utmärkta på något sätt? Armbindel, mössmärke eller har ni något annat utmärkande attribut. Rör ni er på särskilda platser som jag borde undvika? Det hade förenklat om jag visste, så att jag då kunde visa er respekt genom att lägga ett lock på grillen. Jag vill ju inte verka stötande och visa upp mina korvar och mitt kycklinglår.

För övrigt kan jag upplysa om att jag aldrig grillat mina sällskapsdjur. Tror ärligt talat att min gamla jakthund inte skulle smaka något vidare. Bamse och Lille Skutt är väl seriefigurer, om jag ser dem ska jag passa mig noga innan jag lägger dem på grillen (skulle snarare hämta ungarna så att dom fick krama Bamse och smaka på honung).

För övrigt har jag inga problem med dig som lägger en sojakorv eller en grönsaksbiff på grillen, låt er väl smaka.

Jasin Ulama

köttälskare och djurvän

Jag är osäker på om jag stött på någon djuretisk vegetarian, är ni möjligen utmärkta på något sätt? Armbindel, mössmärke eller har ni något annat utmärkande attribut. Rör ni er på särskilda platser som jag borde undvika? Det hade förenklat om jag visste, så att jag då kunde visa er respekt genom att lägga ett lock på grillen. Jag vill ju inte verka stötande och visa upp mina korvar och mitt kycklinglår.

För övrigt kan jag upplysa om att jag aldrig grillat mina sällskapsdjur. Tror ärligt talat att min gamla jakthund inte skulle smaka något vidare. Bamse och Lille Skutt är väl seriefigurer, om jag ser dem ska jag passa mig noga innan jag lägger dem på grillen (skulle snarare hämta ungarna så att dom fick krama Bamse och smaka på honung).

För övrigt har jag inga problem med dig som lägger en sojakorv eller en grönsaksbiff på grillen, låt er väl smaka.

Jasin Ulama

köttälskare och djurvän

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.