23 jul 2015 06:00

23 jul 2015 06:00

Varför inga bussar?

FRITID

Vi har här på vårt vackra Billingen i Skövde en fin badsjö, Simsjön, med minigolfbanor, café och badplatser samt Billingehusområdet med alla motionsaktiviteter, bad, camping, kyrka med mera. Men har man ingen bil får man gå eller cykla upp för bussarna går inte dit. Varför, undrar jag som är friluftsintresserad, utan bil men med cykel och delvis handikappad.

Pensionerad militär

Vi har här på vårt vackra Billingen i Skövde en fin badsjö, Simsjön, med minigolfbanor, café och badplatser samt Billingehusområdet med alla motionsaktiviteter, bad, camping, kyrka med mera. Men har man ingen bil får man gå eller cykla upp för bussarna går inte dit. Varför, undrar jag som är friluftsintresserad, utan bil men med cykel och delvis handikappad.

Pensionerad militär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.