24 jul 2015 06:00

24 jul 2015 06:00

Titta på hemsidan

DJURBAD

För den djurägare som orkar läsa och inte bara ta egna beslut och antaganden, kan man gå in på Karlsborgs kommuns hemsida. Kolla på första sidan, där står var hundar och hästar får bada, klicka där och läs vidare. Där står tydligt att hundar ska hållas kopplade och hästar bör inte bada på platser där det normalt sett badar människor (och det får man väl anse att det gör i Brevik).

Hoppas kommunen får upp en ny skylt innan det slutar i handgemäng.

Tack för ordet

För den djurägare som orkar läsa och inte bara ta egna beslut och antaganden, kan man gå in på Karlsborgs kommuns hemsida. Kolla på första sidan, där står var hundar och hästar får bada, klicka där och läs vidare. Där står tydligt att hundar ska hållas kopplade och hästar bör inte bada på platser där det normalt sett badar människor (och det får man väl anse att det gör i Brevik).

Hoppas kommunen får upp en ny skylt innan det slutar i handgemäng.

Tack för ordet

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.