24 jul 2015 06:00

24 jul 2015 06:00

Trött på gnället

DJURBAD

Hallå Andreas och Marie, varför dra allting till ytterligheter? Det blir bara löjligt. Vi bor mitt emellan Sveriges största sjöar och dessutom har vi många mindre badsjöar i länet. Är verkligen det enda alternativet för er att bada i en sumppöl i skogen ifall andra gäster på Breviksstranden inte behagar er?

Tack Christer Bratt för en tydlig och värderingsfri insändare om vad som gäller. Börjar tröttna på gnället.

Frida

Hallå Andreas och Marie, varför dra allting till ytterligheter? Det blir bara löjligt. Vi bor mitt emellan Sveriges största sjöar och dessutom har vi många mindre badsjöar i länet. Är verkligen det enda alternativet för er att bada i en sumppöl i skogen ifall andra gäster på Breviksstranden inte behagar er?

Tack Christer Bratt för en tydlig och värderingsfri insändare om vad som gäller. Börjar tröttna på gnället.

Frida

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.