25 jul 2015 06:00

25 jul 2015 06:00

Tack biblioteket!

TIDNINGAR

När jag nyligen besökte stadsbiblioteket i Skövde upptäckte jag att man har den engelska tidningen The Daily Telegraph. Det är min favorittidning!

De flesta bibliotek har tagit bort många engelska tidningar, annars har man bara kopior av dem. Därför ska biblioteket i Skövde ha en eloge för originalet The Daily Telegraph som är den största kvalitetstidningen i England.

Leif Wångstedt

tekniker

När jag nyligen besökte stadsbiblioteket i Skövde upptäckte jag att man har den engelska tidningen The Daily Telegraph. Det är min favorittidning!

De flesta bibliotek har tagit bort många engelska tidningar, annars har man bara kopior av dem. Därför ska biblioteket i Skövde ha en eloge för originalet The Daily Telegraph som är den största kvalitetstidningen i England.

Leif Wångstedt

tekniker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.