28 jul 2015 06:00

28 jul 2015 06:00

Det kan inte vara sant!

PENSIONER

Läste i SLA det glädjande beskedet att pensionerna skulle höjas med 340 kronor, säkert välkommet för dem som har det svårt att få det hela att gå ihop. Läser man vidare, visar det sig att det inte gäller dem som bara har garantipension, de skall då istället få ännu lägre pension! Man tror inte det är sant! Hur kan ett så befängt förslag komma från en styrande regering som sägs måna om de sämst lottade?

Pensionär med låg inkomst

Läste i SLA det glädjande beskedet att pensionerna skulle höjas med 340 kronor, säkert välkommet för dem som har det svårt att få det hela att gå ihop. Läser man vidare, visar det sig att det inte gäller dem som bara har garantipension, de skall då istället få ännu lägre pension! Man tror inte det är sant! Hur kan ett så befängt förslag komma från en styrande regering som sägs måna om de sämst lottade?

Pensionär med låg inkomst

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.