30 jul 2015 06:00

30 jul 2015 06:00

Nyfikna i rättssalen

RÄTTEGÅNG

I en rättssal vid en rättegång finns svarande och kärande. De allra flesta rättegångar är offentliga med hänvisning till ”allmänhetens intresse”. Det borde ändå vara rimligt att de som då befinner sig på plats hör till ovan nämnda eller är mycket nära involverade. Tyvärr är det många som har det som en hobby eller fritidsintresse att närvara, lyssna, gotta sig och sprida skvaller.

Jag själv blev dömd för ett tag sedan vilket var helt självförvållat samt att jag fick mitt rättmätiga straff. Det som stör mig är att personer utan direkt intresse kom dit för att sedan ganska öppet visa sin skadeglädje.

Att sedan låta ”djungeltelegrafen” sprida vidare där man förvrängt och lagt till gör mig besviken. Men å andra sidan visar ju denna typ av nyfikna sitt rätta jag. Förstår inte vad ni hade där att göra överhuvudtaget. Då allt detta nu har spridit sig till mängder av människor gör väl att ni kan gotta er lite till!?

Antiborg

Jag själv blev dömd för ett tag sedan vilket var helt självförvållat samt att jag fick mitt rättmätiga straff. Det som stör mig är att personer utan direkt intresse kom dit för att sedan ganska öppet visa sin skadeglädje.

Att sedan låta ”djungeltelegrafen” sprida vidare där man förvrängt och lagt till gör mig besviken. Men å andra sidan visar ju denna typ av nyfikna sitt rätta jag. Förstår inte vad ni hade där att göra överhuvudtaget. Då allt detta nu har spridit sig till mängder av människor gör väl att ni kan gotta er lite till!?

Antiborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.