31 jul 2015 06:00

31 jul 2015 06:00

Värre med hundbajs

BÖTER

Ser i SLA att polisen bötfäller enorma mängder människor som kissat på allmän plats. I de fall det är i trappuppgångar och på husväggar har man förståelse för att bötfälla även om jag personligen trodde att det var viktigare att åka på pågående inbrott. Men om man jagar de som ibland måste uppsöka en buske långt ifrån människor och hus blir jag förfärad. Jag har betydligt mindre ont av att trampa i skogskanten där någon kissat för ett halvår sedan. Ja, jag märker det inte ens utan mycket dyra mikroskop.

Vad som jag däremot märker är om jag kliver i ett halvt kilo hundskit! Där kunde polisen verkligen göra en insats!

Mygg och kameler

Ser i SLA att polisen bötfäller enorma mängder människor som kissat på allmän plats. I de fall det är i trappuppgångar och på husväggar har man förståelse för att bötfälla även om jag personligen trodde att det var viktigare att åka på pågående inbrott. Men om man jagar de som ibland måste uppsöka en buske långt ifrån människor och hus blir jag förfärad. Jag har betydligt mindre ont av att trampa i skogskanten där någon kissat för ett halvår sedan. Ja, jag märker det inte ens utan mycket dyra mikroskop.

Vad som jag däremot märker är om jag kliver i ett halvt kilo hundskit! Där kunde polisen verkligen göra en insats!

Mygg och kameler

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.