04 aug 2015 06:00

04 aug 2015 06:00

Strateger anställs på löpande band

SKÖVDE

Många av Skövdepolitikerna framhäver ofta sin egen förträfflighet genom att påtala vilka strategiska beslut de fattar. För att då genomföra sina beslut anställs strateger på löpande band. Vilken utbildning och erfarenhet dessa har framgår inte men titeln är ståndsmässig och förpliktigar.

Av resultatet finns mycket att önska, t ex den nya skolan på Billingsluttningen där färgen knappt torkat uppvisade många brister. Den av politikerna önskade och planerade befolkningsökningen i Skövde kommun kom tydligen inte till alla dessa strategers kännedom!

Att ingen missat något visas nu upp av kommunens fanclub på skolan genom att överförtjusta och glada konstatera att barackerna är på plats. Inga synpunkter där inte utan det är bara att rätta in sig i ledet!

Vilka strategiska beslut skall nu fattas inför framtiden? Jag vet nu att förvaltningars kontorsbehov i framtiden kan hänvisas till baracker precis som våra yngsta. Inga dyra lokaler i innerstaden där inte!

Top gun

Av resultatet finns mycket att önska, t ex den nya skolan på Billingsluttningen där färgen knappt torkat uppvisade många brister. Den av politikerna önskade och planerade befolkningsökningen i Skövde kommun kom tydligen inte till alla dessa strategers kännedom!

Att ingen missat något visas nu upp av kommunens fanclub på skolan genom att överförtjusta och glada konstatera att barackerna är på plats. Inga synpunkter där inte utan det är bara att rätta in sig i ledet!

Vilka strategiska beslut skall nu fattas inför framtiden? Jag vet nu att förvaltningars kontorsbehov i framtiden kan hänvisas till baracker precis som våra yngsta. Inga dyra lokaler i innerstaden där inte!

Top gun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.