06 aug 2015 06:00

06 aug 2015 06:00

Varför står huset tomt?

TINGSHUSET

Varför står vinkelhuset till gamla Tingshuset tomt? Så har det gjort sedan nya Tingshuset togs i bruk för cirka fyra år sedan. Hur kan Skövdes gröna betongparti (C) finna sig i detta? Vem äger byggnaden?

Många lägenheter skulle kunna vara tillgängliga om någon bryr sig. Ser tråkigt och ödsligt ut. Dessutom finns det en flaggstång på tomten och ingen bemödar sig med att hissa flaggan när så skall göras. Usch!

Vasastadenbor

Varför står vinkelhuset till gamla Tingshuset tomt? Så har det gjort sedan nya Tingshuset togs i bruk för cirka fyra år sedan. Hur kan Skövdes gröna betongparti (C) finna sig i detta? Vem äger byggnaden?

Många lägenheter skulle kunna vara tillgängliga om någon bryr sig. Ser tråkigt och ödsligt ut. Dessutom finns det en flaggstång på tomten och ingen bemödar sig med att hissa flaggan när så skall göras. Usch!

Vasastadenbor

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.