07 aug 2015 06:00

07 aug 2015 06:00

Snälla banker – förklara!

KONTANTER

Kan någon bank förklara för mig hur jag skall göra i följande situation:

Jag får i födelsedagspresent ett kuvert med 5 000 kronor som har samlats in. Dessa 5 000 kronor vill jag sätta in på mitt bankkonto i SEB eller Swedbank. ”Vi tar inte emot kontanter”, säger bankerna. Hur ska jag få in pengarna på mitt bankkonto?

Undrande

Kan någon bank förklara för mig hur jag skall göra i följande situation:

Jag får i födelsedagspresent ett kuvert med 5 000 kronor som har samlats in. Dessa 5 000 kronor vill jag sätta in på mitt bankkonto i SEB eller Swedbank. ”Vi tar inte emot kontanter”, säger bankerna. Hur ska jag få in pengarna på mitt bankkonto?

Undrande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.