08 aug 2015 06:00

08 aug 2015 06:00

Han var för pigg ...

ÄLDREOMSORG

Min pappa är 85 år, har haft två hjärtinfarkter och i många år tagit hand om sin dementa fru. December 2014 tog orken slut och han hamnade på KSS. Strax före jul fick jag köra min mamma till korttidsboende och hämta hem min pappa från KSS.

Hemtjänsten kommer tre gånger om dagen, han har larm och hjälp med tvätt och städ. En lägenhet på Bagaren eller Käpplunda gärde skulle vara bra tyckte vi så han kunde ta sin rollator och knalla till matsalen och träffa lite folk för att inte bli isolerad. Vad hände? Jo, han fick avslag för att han var för pigg!

Dotter

Min pappa är 85 år, har haft två hjärtinfarkter och i många år tagit hand om sin dementa fru. December 2014 tog orken slut och han hamnade på KSS. Strax före jul fick jag köra min mamma till korttidsboende och hämta hem min pappa från KSS.

Hemtjänsten kommer tre gånger om dagen, han har larm och hjälp med tvätt och städ. En lägenhet på Bagaren eller Käpplunda gärde skulle vara bra tyckte vi så han kunde ta sin rollator och knalla till matsalen och träffa lite folk för att inte bli isolerad. Vad hände? Jo, han fick avslag för att han var för pigg!

Dotter

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.