08 aug 2015 06:00

08 aug 2015 06:00

Vad pågår i kommunen?

BAGAREN

Läser i SLA den 5-6 augusti om kommunens servicelägenheter som står tomma, på grund av att man skärpt kraven för de äldre, så det ej går att få en lägenhet där. I stället skall man nu hyra ut dessa lägenheter till läkarstudenter, som på sin höjd skall bo där cirka åtta veckor i taget.

Varför inte bygga snygga lägenhetsbaracker, med placering exempelvis vid Rosenhaga till dessa unga studenter och låta våra gamla vitala pensionärer få bo i detta centralt placerat servicehus, vilket det byggdes för en gång.

B-Å K

Läser i SLA den 5-6 augusti om kommunens servicelägenheter som står tomma, på grund av att man skärpt kraven för de äldre, så det ej går att få en lägenhet där. I stället skall man nu hyra ut dessa lägenheter till läkarstudenter, som på sin höjd skall bo där cirka åtta veckor i taget.

Varför inte bygga snygga lägenhetsbaracker, med placering exempelvis vid Rosenhaga till dessa unga studenter och låta våra gamla vitala pensionärer få bo i detta centralt placerat servicehus, vilket det byggdes för en gång.

B-Å K

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.