12 aug 2015 06:00

12 aug 2015 06:00

Bekväma västtåg

SKÖVDE-GÖTEBORG

Som frekvent resenär till Göteborg brukar jag välja olika resvägar till Göteborg från Mariestad, där jag är bosatt. Nu har jag upptäckt västtågen mellan Skövde och Göteborg. Bekväma säten med tre sittplatser i bredd och trevliga tågvärdar som dessutom är hjälpsamma.

Leif Wångstedt

tekniker

Som frekvent resenär till Göteborg brukar jag välja olika resvägar till Göteborg från Mariestad, där jag är bosatt. Nu har jag upptäckt västtågen mellan Skövde och Göteborg. Bekväma säten med tre sittplatser i bredd och trevliga tågvärdar som dessutom är hjälpsamma.

Leif Wångstedt

tekniker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.