14 aug 2015 06:00

14 aug 2015 06:00

Varför inga onsdagsmässor?

HÖJDPUNKT

Jag och många med mig har förstått att Skövde församling inte tänker ha några onsdagsmässor i höst. Jag hoppas att detta är ett missförstånd!

Dessa onsdagskvällar med mässa och gemenskap har varit veckans höjdpunkt och en kraftkälla i vardagen. Jo, jag vet att det firas mässa i andra kyrkor som tillhör församlingen men Helenakyrkan ligger ”mitt i byn” och jag tror att det bland annat underlättar för många som bor i centrum och inte har bil.

Jag känner mig mycket ledsen och undrande inför detta beslut och skulle vilja ha ett svar från de som bestämt detta – varför? Varför har inte vi som brukar besöka onsdagsmässan blivit tillfrågade om vad vi tycker?

Hoppas på svar!

ACE

Jag och många med mig har förstått att Skövde församling inte tänker ha några onsdagsmässor i höst. Jag hoppas att detta är ett missförstånd!

Dessa onsdagskvällar med mässa och gemenskap har varit veckans höjdpunkt och en kraftkälla i vardagen. Jo, jag vet att det firas mässa i andra kyrkor som tillhör församlingen men Helenakyrkan ligger ”mitt i byn” och jag tror att det bland annat underlättar för många som bor i centrum och inte har bil.

Jag känner mig mycket ledsen och undrande inför detta beslut och skulle vilja ha ett svar från de som bestämt detta – varför? Varför har inte vi som brukar besöka onsdagsmässan blivit tillfrågade om vad vi tycker?

Hoppas på svar!

ACE

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.