15 aug 2015 06:00

15 aug 2015 06:00

Saknar en auktionshall

OMÖJLIGT

Som hängiven skattsökare, så besöker jag gärna loppisar och helst auktioner. Sedan Törnestorp lade ner sin verksamhet så är det omöjligt att gå på de auktioner som finns annorstädes, eftersom jag jobbar varannan helg då de har sin verksamhet. Jag saknar en auktionshall i Skövde!

Blomman

Som hängiven skattsökare, så besöker jag gärna loppisar och helst auktioner. Sedan Törnestorp lade ner sin verksamhet så är det omöjligt att gå på de auktioner som finns annorstädes, eftersom jag jobbar varannan helg då de har sin verksamhet. Jag saknar en auktionshall i Skövde!

Blomman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.