17 aug 2015 06:00

17 aug 2015 06:00

Vart går pengarna?

NEXT SKÖVDE

Skara bjuder sina kommuninvånare på trevliga allsångskvällar, liksom Tibro, Karlsborg, Hjo med flera omkringliggande kommuner, men inte Skövde (läs Next Skövde). Ändå får Next Skövde flera miljoner av oss skattebetalare per år! Vad gör de av pengarna? Infartsskyltar för 3,2 miljoner stycket kan man läsa i SLA 13/8. Till vilken nytta kan man fråga sig när inte Next Skövde har något att informera om. Det som har hänt i Skövde i sommar har andra arrangörer stått för.

Skövde har ju många bra artister och allsångsledare! I torsdags i Skara leddes till exempel allsången av den duktiga och skönsjungande Skövdetjejen Johanna Beijbom.

Sture Grönblad

Skara bjuder sina kommuninvånare på trevliga allsångskvällar, liksom Tibro, Karlsborg, Hjo med flera omkringliggande kommuner, men inte Skövde (läs Next Skövde). Ändå får Next Skövde flera miljoner av oss skattebetalare per år! Vad gör de av pengarna? Infartsskyltar för 3,2 miljoner stycket kan man läsa i SLA 13/8. Till vilken nytta kan man fråga sig när inte Next Skövde har något att informera om. Det som har hänt i Skövde i sommar har andra arrangörer stått för.

Skövde har ju många bra artister och allsångsledare! I torsdags i Skara leddes till exempel allsången av den duktiga och skönsjungande Skövdetjejen Johanna Beijbom.

Sture Grönblad

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.