24 aug 2015 06:00

24 aug 2015 06:00

Oansvarig motorcyklist

OLJUD

Under semestern tog jag en promenad på Ekängsvägen i Skövde. En motorcykel svängde ut från en sidoväg och drog på för fullt. Han passerade mig på två meters avstånd och hans motor dundrade fruktansvärt högt på grund av felaktig ljuddämpare.

Numera hör jag en ständig hög vass ton i mina öron, jag har fått konstant tinnitus.

Larran

Under semestern tog jag en promenad på Ekängsvägen i Skövde. En motorcykel svängde ut från en sidoväg och drog på för fullt. Han passerade mig på två meters avstånd och hans motor dundrade fruktansvärt högt på grund av felaktig ljuddämpare.

Numera hör jag en ständig hög vass ton i mina öron, jag har fått konstant tinnitus.

Larran

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.