25 aug 2015 06:00

25 aug 2015 06:00

Välj Skövde vid shopping

BILAVGASER

Nyligen kom en forskarrapport om att man kan bli dement av bilavgaser. Det blir man åtminstone inte i Skövde om man vistas runt Commerce. Där har man lyckats med stadsplaneringen ur miljösynpunkt jämfört med Mariestad, där bilar cirkulerar runt torget och spyr ut avgaser.

Så välj Skövde vid shopping. Det är behagligt runt Commerce.

Leif Wångstedt

tekniker

Nyligen kom en forskarrapport om att man kan bli dement av bilavgaser. Det blir man åtminstone inte i Skövde om man vistas runt Commerce. Där har man lyckats med stadsplaneringen ur miljösynpunkt jämfört med Mariestad, där bilar cirkulerar runt torget och spyr ut avgaser.

Så välj Skövde vid shopping. Det är behagligt runt Commerce.

Leif Wångstedt

tekniker

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.