26 aug 2015 06:00

26 aug 2015 06:00

Dåligt ordval

Spontan reaktion när jag läser Swedbank Fastighetsbyrås helsidor i tisdagens SLA (25/8). Citerar: ”Vi känner någon som kommer älska din bostad. Att inte låta dem träffas är nästan taskigt”. Taskigt, finns det ordet i ordlistan? Hur är det med ordförrådet hos Swedbanks Fastighetsbyrån? Svara gärna i SLA hur ni ser på detta. Vill ni ha blivande kunder så ser jag fram emot ert svar.

Fundersam

Spontan reaktion när jag läser Swedbank Fastighetsbyrås helsidor i tisdagens SLA (25/8). Citerar: ”Vi känner någon som kommer älska din bostad. Att inte låta dem träffas är nästan taskigt”. Taskigt, finns det ordet i ordlistan? Hur är det med ordförrådet hos Swedbanks Fastighetsbyrån? Svara gärna i SLA hur ni ser på detta. Vill ni ha blivande kunder så ser jag fram emot ert svar.

Fundersam

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.