27 aug 2015 06:00

27 aug 2015 06:00

Vad har Växjö att erbjuda?

VISION 2025

Avsides. Växjö har cirka 60 000 invånare, ligger lite avsides, har cirka tio mil till Ikea. Skövdes politiker är alla överens med Katarina Jonsson att bli som Växjö. Tala då om för oss varför målbilden 2025 är att bli i denna storleksklass. Vad har denna stad att erbjuda jämfört med Skövde?

Finns det inget politiskt parti som vill utveckla Skövde med bibehållet invånarantal till något fint och unikt? Se till att studenterna får bostäder, lärarna i våra skolor ligger i topp både vad gäller lön och resultat, PRO skall skriva insändare om hur bra det mesta fungerar! Se till att med hjälp av era kompisar i regionen och riksdagen arbeta för att de undermåliga vägarna till E 20 och E 4 förbättras. Utveckla matfestivalen till en kulinarisk upplevelse som blir en höjdpunkt på det goda livet här!

Dock har Växjö fem kommunalråd.

Top gun

Finns det inget politiskt parti som vill utveckla Skövde med bibehållet invånarantal till något fint och unikt? Se till att studenterna får bostäder, lärarna i våra skolor ligger i topp både vad gäller lön och resultat, PRO skall skriva insändare om hur bra det mesta fungerar! Se till att med hjälp av era kompisar i regionen och riksdagen arbeta för att de undermåliga vägarna till E 20 och E 4 förbättras. Utveckla matfestivalen till en kulinarisk upplevelse som blir en höjdpunkt på det goda livet här!

Dock har Växjö fem kommunalråd.

Top gun

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.