29 aug 2015 06:00

29 aug 2015 06:00

Bättre i höst?

VRÅLANDE

Snart är det höst och vinter. Då blir det kallt, regn, snö och halt. Det är förmodligen vår enda chans att slippa de vrålande mc-farkosterna och kanske bilförarnas fruktansvärda körande på Norra Bergvägen, Dalvägen och Ekängsvägen.

Skrämd pensionär

Snart är det höst och vinter. Då blir det kallt, regn, snö och halt. Det är förmodligen vår enda chans att slippa de vrålande mc-farkosterna och kanske bilförarnas fruktansvärda körande på Norra Bergvägen, Dalvägen och Ekängsvägen.

Skrämd pensionär

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.