01 sep 2015 06:00

01 sep 2015 06:00

Fantastisk föreställning

NYTÄNK

En eloge till Ewa Hermansson och kören Änglamark för insatsen i kyrkan i lördags kväll. Fantastisk föreställning med sång och musik av hög kvalitet! Körmedlemmarnas inlevelse under temat ”Att vara människa” berörde verkligen och härligt med nytänk i körsammanhang. En mycket fin kväll!

Pia Smedman

En eloge till Ewa Hermansson och kören Änglamark för insatsen i kyrkan i lördags kväll. Fantastisk föreställning med sång och musik av hög kvalitet! Körmedlemmarnas inlevelse under temat ”Att vara människa” berörde verkligen och härligt med nytänk i körsammanhang. En mycket fin kväll!

Pia Smedman

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.