01 sep 2015 06:00

01 sep 2015 06:00

Ingen idé att stänga gator

TRAFIK

Man kan fundera på vad det är för mening med att stänga av gatorna i centrum i samband med Matfestivalen. Bilisterna kör förbi skyltarna och polisen lyser som vanligt med sin frånvaro. Den som vill studera detta fenomen kan ställa sig en stund vid Sandtorget där det är en ständig ström av bilar som åker igenom.

Hur skall man någonsin få respekt för lag och ordning när det aldrig blir en konsekvens? Vårt samhälle håller tyvärr på att krackelera i alla fogar. Vi tappar respekten för lag och ordning och vi lär våra barn att lagen behöver inte följas.

Undrande

Man kan fundera på vad det är för mening med att stänga av gatorna i centrum i samband med Matfestivalen. Bilisterna kör förbi skyltarna och polisen lyser som vanligt med sin frånvaro. Den som vill studera detta fenomen kan ställa sig en stund vid Sandtorget där det är en ständig ström av bilar som åker igenom.

Hur skall man någonsin få respekt för lag och ordning när det aldrig blir en konsekvens? Vårt samhälle håller tyvärr på att krackelera i alla fogar. Vi tappar respekten för lag och ordning och vi lär våra barn att lagen behöver inte följas.

Undrande

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.