02 sep 2015 06:00

02 sep 2015 06:00

Det räcker nu!

SLAKTERIET

Östermalm. Läste just att slakteriet söker bygglov för att utöka sin verksamhet, vilket är kul för slakteriet och deras tillväxt. Men varför expandera åt väster, mot Östermalm samt norr och söder?

Efter att ha bott på Östermalm i hela mitt vuxna liv, så måste jag nu protestera mot det befängda! Vi har stått ut med lukter, odörer och stanken från slakteriet och renhållningsverket länge nu, så är det inte dags för slakteriet att flytta österut mot gamla flygfältet i stället? Eller är det så att slakteriet liksom studenterna behöver vara en centrumnära hantering? Det kanske är så att slakteriet ingår i förtätningen av city!?

Jag har lärt mig att leva med ert företag där det ligger nu, ni får gärna bygga ut åt öster, men kom inte närmare oss på Östermalm. Det räcker nu!

Mikael ”Östermalmsbo” Ohlsson

Efter att ha bott på Östermalm i hela mitt vuxna liv, så måste jag nu protestera mot det befängda! Vi har stått ut med lukter, odörer och stanken från slakteriet och renhållningsverket länge nu, så är det inte dags för slakteriet att flytta österut mot gamla flygfältet i stället? Eller är det så att slakteriet liksom studenterna behöver vara en centrumnära hantering? Det kanske är så att slakteriet ingår i förtätningen av city!?

Jag har lärt mig att leva med ert företag där det ligger nu, ni får gärna bygga ut åt öster, men kom inte närmare oss på Östermalm. Det räcker nu!

Mikael ”Östermalmsbo” Ohlsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.