02 sep 2015 06:00

02 sep 2015 06:00

Hur tänkte ni då?

SKRÄPIGT

Det är en trist syn som möter mig när jag på tisdagsmorgonen cyklar genom Boulognerskogen. Delar av området är översållat med tomflaskor och burkar. Filtar och drivor av skräp har slängts på marken. Det ser rent ut sagt för jävligt ut!

Att vuxna människor i form av studenter inte har vett att plocka upp efter sig är mig obegripligt! Så när ni festade där i måndags kväll och bara lämnade ert skräp utan att ta upp efter er: hur tänkte ni då?

Peter Sjölander

Det är en trist syn som möter mig när jag på tisdagsmorgonen cyklar genom Boulognerskogen. Delar av området är översållat med tomflaskor och burkar. Filtar och drivor av skräp har slängts på marken. Det ser rent ut sagt för jävligt ut!

Att vuxna människor i form av studenter inte har vett att plocka upp efter sig är mig obegripligt! Så när ni festade där i måndags kväll och bara lämnade ert skräp utan att ta upp efter er: hur tänkte ni då?

Peter Sjölander

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.