04 sep 2015 06:00

04 sep 2015 06:00

Hur kan detta hända?

ÄLDREVÅRD Mycket besviken Skövdebo

Betyg. Vad är det som gör att samhället/politiker/kommuner, har rätten att betygsätta oss som är lite äldre? Vi har också dragit vårt strå till stacken, antingen ni gillar det eller inte.

Vi har, vågar jag säga, varit med att byggt upp en del av samhället som finns idag. Skall det bestraffas med betyg hur mycket vi klarar idag för att få komma till ett boende där vi kan känna oss trygga, ha någon att prata med om vi kanske vill det. Eller bara få vara. Vi gör inte mycket väsen av oss, inte begär de flesta så mycket heller.

Skandal anser jag att man har tomma lägenheter, jag är övertygad om att det finns många äldre som vill bo i dessa. Det finns en sjukdom som heter ensamhet vet ni vad det är? Den är banne mig lika svår som mycket annat. Hur kan man bara göra något så förnedrande, sluta med detta anser jag. Det finns någon som heter integritet, den har man överskridit anser jag. En sak till, det finns många äldre som inte vågar slåss för att få rätt, för att ni har dessa bestämmelser. Tycker ni att det är så vi skall bli behandlade, då är det dags att byta ut alla kommunpolitiker.

Hoppet står till alla som ogillar detta sätt att behandla äldre på, börja ryta ifrån, Vi måste hjälpas åt för att få slut på dessa dumheter. Tänk om vi skulle komma hem till er och betygsätta era insatser som förälder? Vilket ramaskri det skulle bli. Finns inget som berör mig så in i märgen som när man behandlar barn och gamla illa.

Betyg. Vad är det som gör att samhället/politiker/kommuner, har rätten att betygsätta oss som är lite äldre? Vi har också dragit vårt strå till stacken, antingen ni gillar det eller inte.

Vi har, vågar jag säga, varit med att byggt upp en del av samhället som finns idag. Skall det bestraffas med betyg hur mycket vi klarar idag för att få komma till ett boende där vi kan känna oss trygga, ha någon att prata med om vi kanske vill det. Eller bara få vara. Vi gör inte mycket väsen av oss, inte begär de flesta så mycket heller.

Skandal anser jag att man har tomma lägenheter, jag är övertygad om att det finns många äldre som vill bo i dessa. Det finns en sjukdom som heter ensamhet vet ni vad det är? Den är banne mig lika svår som mycket annat. Hur kan man bara göra något så förnedrande, sluta med detta anser jag. Det finns någon som heter integritet, den har man överskridit anser jag. En sak till, det finns många äldre som inte vågar slåss för att få rätt, för att ni har dessa bestämmelser. Tycker ni att det är så vi skall bli behandlade, då är det dags att byta ut alla kommunpolitiker.

Hoppet står till alla som ogillar detta sätt att behandla äldre på, börja ryta ifrån, Vi måste hjälpas åt för att få slut på dessa dumheter. Tänk om vi skulle komma hem till er och betygsätta era insatser som förälder? Vilket ramaskri det skulle bli. Finns inget som berör mig så in i märgen som när man behandlar barn och gamla illa.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.