05 sep 2015 06:00

05 sep 2015 06:00

Varför har lärarna inget märkt?

LÄSFÖRSTÅELSE

Mycket bra att det äntligen tas itu med läsproblemet som troligtvis har funnits i ett flertal år. Men man kan ju fråga sig varför inte respektive fröken eller magister har märkt att några barn inte hängt med och lärt sig förstå texter och själva uppmärksammat detta och kunnat ge de elever som behöver extra stöd.

Ingrid Andersson

Mycket bra att det äntligen tas itu med läsproblemet som troligtvis har funnits i ett flertal år. Men man kan ju fråga sig varför inte respektive fröken eller magister har märkt att några barn inte hängt med och lärt sig förstå texter och själva uppmärksammat detta och kunnat ge de elever som behöver extra stöd.

Ingrid Andersson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.