07 sep 2015 06:00

07 sep 2015 06:00

Vem förstör leksakerna?

TRÄNGEN

Vem är det som om och om igen vandaliserar på Trängens förskolegård? På lådan där leksaker finns, har hänglåset brutits upp. Leksakerna har spridits ut på gården, en del har förstörts. Karbinhakar på grindar har plockats bort, stulits. Kedja och karbinhake till leksaksförrådet har stulits. Nu kan den dörren inte vara öppen då förskolebarnen är ute.

Vet ni föräldrar som bor på Trängen vad era barn gör eller kan det vara äldre barn med tillgång till bultsax? Och ni hundägare, ni behöver väl inte rasta era hundar på en förskolegård! Förstör inte för barnen, vi vill ha vår gård fin och våra saker i fred!

Barn och pedagoger

Vem är det som om och om igen vandaliserar på Trängens förskolegård? På lådan där leksaker finns, har hänglåset brutits upp. Leksakerna har spridits ut på gården, en del har förstörts. Karbinhakar på grindar har plockats bort, stulits. Kedja och karbinhake till leksaksförrådet har stulits. Nu kan den dörren inte vara öppen då förskolebarnen är ute.

Vet ni föräldrar som bor på Trängen vad era barn gör eller kan det vara äldre barn med tillgång till bultsax? Och ni hundägare, ni behöver väl inte rasta era hundar på en förskolegård! Förstör inte för barnen, vi vill ha vår gård fin och våra saker i fred!

Barn och pedagoger

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.