08 sep 2015 06:00

08 sep 2015 06:00

Dags att slå näven i bordet!

ÄLDREOMSORGEN

Beträffande Kent Rohdins samt Christer Bratts resonemang angående äldreomsorgen i Skövde kommun, så instämmer jag helt med det som står skrivet i bådas insändare, den 2 september i SLA. Gamla och sjuka är inte vatten värda i Skövde kommun. När de äldre tvingas gå till domstol för att få en plats på ett äldreboende, så anser jag definitivt att gränsen är nådd. Det är dags för samtliga Skövdebor, unga som gamla, att slå näven i bordet och säga ifrån till Skövdes ledande politiker. Nu!

Potentiell väljare i Skövde

Beträffande Kent Rohdins samt Christer Bratts resonemang angående äldreomsorgen i Skövde kommun, så instämmer jag helt med det som står skrivet i bådas insändare, den 2 september i SLA. Gamla och sjuka är inte vatten värda i Skövde kommun. När de äldre tvingas gå till domstol för att få en plats på ett äldreboende, så anser jag definitivt att gränsen är nådd. Det är dags för samtliga Skövdebor, unga som gamla, att slå näven i bordet och säga ifrån till Skövdes ledande politiker. Nu!

Potentiell väljare i Skövde

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.