10 sep 2015 06:00

10 sep 2015 06:00

Fantastisk personal

FÖRSKOLAN

Personalen på Skogens förskola, ni är ju helt fantastiska. Vårt barn vill alltid åka dit och nästan aldrig åka hem. Jag behöver aldrig tänka på att mitt barn har det tråkigt eller känner sig ensam eller otrygg.

Efter branden som var före sommaren så löste sig allt så himla bra, kommunen fixade lokaler som ni kunde vara i men ni som personal är ju med barnen hela dagarna och behåller tryggheten trots att det blev många olika lokaler. Ni är fantastiska och gör ett underbart jobb!

Susanne

Personalen på Skogens förskola, ni är ju helt fantastiska. Vårt barn vill alltid åka dit och nästan aldrig åka hem. Jag behöver aldrig tänka på att mitt barn har det tråkigt eller känner sig ensam eller otrygg.

Efter branden som var före sommaren så löste sig allt så himla bra, kommunen fixade lokaler som ni kunde vara i men ni som personal är ju med barnen hela dagarna och behåller tryggheten trots att det blev många olika lokaler. Ni är fantastiska och gör ett underbart jobb!

Susanne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.