11 sep 2015 06:00

11 sep 2015 06:00

Varför klagar Cecilia Widegren?

ARBETSGIVARAVGIFTER

Replik. På debattplats i SLA den 4 september så beklagar sig Cecilia Widegren (M) över det svek mot de unga som regeringens kommande höjning av arbetsgivaravgiften innebär. Uttalandet är märkligt minst sagt, inte minst mot bakgrund av hur regeringens budget röstades igenom i riksdagen.

I enlighet med det som överenskommits i DÖ (Decemberöverenskommelsen) så lade Cecilia Widegren och resten av hennes kollegor i Alliansen ner sina röster, vilket möjliggjorde för regeringen att bl.a. höja arbetsgivaravgiften.

Att i efterskott sitta och beklaga sig över något som man i praktiken själv bidragit till att lotsa genom riksdagen måste nog betecknas som politisk hyckleri på hög nivå.

Det skulle vara bättre om Cecilia Widegren och hennes kollegor ägnade tid och kraft åt att se till att DÖ skrotas, istället för att lägga sig platt på marken för den rödgröna regeringen. Det börjar bli dags att återinföra demokratin i den svenska riksdagen.

Stefan Hallberg

vice ordförande, Sverigedemokraterna Karlsborg

I enlighet med det som överenskommits i DÖ (Decemberöverenskommelsen) så lade Cecilia Widegren och resten av hennes kollegor i Alliansen ner sina röster, vilket möjliggjorde för regeringen att bl.a. höja arbetsgivaravgiften.

Att i efterskott sitta och beklaga sig över något som man i praktiken själv bidragit till att lotsa genom riksdagen måste nog betecknas som politisk hyckleri på hög nivå.

Det skulle vara bättre om Cecilia Widegren och hennes kollegor ägnade tid och kraft åt att se till att DÖ skrotas, istället för att lägga sig platt på marken för den rödgröna regeringen. Det börjar bli dags att återinföra demokratin i den svenska riksdagen.

Stefan Hallberg

vice ordförande, Sverigedemokraterna Karlsborg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.