12 sep 2015 06:00

12 sep 2015 06:00

En bedrövlig match

FOTBOLL

Jag råkade se kvalmatchen Sverige – Österrike i tisdags Svenska landslaget skulle förmodligen tro att; om vi filmar till oss vissa bra lägen kan vi nog vinna matchen. En skicklig domare gick inte på svenskarnas falska spel. Man fick se en helt bedrövlig match. Österrike kom till Sverige för att spela fotboll, de vann ju också.

Stig

Jag råkade se kvalmatchen Sverige – Österrike i tisdags Svenska landslaget skulle förmodligen tro att; om vi filmar till oss vissa bra lägen kan vi nog vinna matchen. En skicklig domare gick inte på svenskarnas falska spel. Man fick se en helt bedrövlig match. Österrike kom till Sverige för att spela fotboll, de vann ju också.

Stig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.