14 sep 2015 06:00

14 sep 2015 06:00

Bra att det förhandlas med närkommunerna

INFRASTRUKTUREN

När jag var ute och handlade nyligen hörde jag att kunden före mig i kassan nämnde sitt namn och då det var det samma som mitt sa jag till honom: Jag hör att jag har en namne. Svaret blev: Är det du som skriver om flygfältet? Jag svarade att så var fallet varpå han sa: Du får lägga av med det ty en del förväxlar mig med dig. Mitt svar för lösning av problemet var; konvertera (ändra uppfattning).

Denna episod gör att jag åter tar upp frågan. För att Skövde ska kunna utvecklas krävs att den totala infrastrukturen förbättras. Det gäller speciellt för vägar, järnväg och flyg. Det är därför glädjande att det ledande kommunalrådet Katarina Jonsson har tagit upp förhandlingar med närkommunerna i gamla Skaraborg om ett gemensamt samarbete.

Jag önskar henne lycka till med det.

Gösta Carlson

civilingenjör

Denna episod gör att jag åter tar upp frågan. För att Skövde ska kunna utvecklas krävs att den totala infrastrukturen förbättras. Det gäller speciellt för vägar, järnväg och flyg. Det är därför glädjande att det ledande kommunalrådet Katarina Jonsson har tagit upp förhandlingar med närkommunerna i gamla Skaraborg om ett gemensamt samarbete.

Jag önskar henne lycka till med det.

Gösta Carlson

civilingenjör

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.