14 sep 2015 06:00

14 sep 2015 06:00

Uppdatera p-automaterna

Besökte Skövde och Matfestivalen. Som gammal Skövdebo tänkte jag att det är nog bäst att parkera i Åhlenshuset. Döm om min förvåning att man där måste ha mynt, Bilia- eller diverse bensinmackskort för att kunna betala. I dag betalar nog de flesta med sitt Visa/Mastercard. Men det gick inte. Som tur var hade jag en tia liggandes i bilen och kunde därför stå där i drygt en timme.

Mitt förslag är att de som har hand om parkeringen i Åhlénshuset uppdaterar sina automater, så slipper vi bilägare riskera parkeringsböter. Hoppas på ändring till nästa Skövdebesök.

Mita

Besökte Skövde och Matfestivalen. Som gammal Skövdebo tänkte jag att det är nog bäst att parkera i Åhlenshuset. Döm om min förvåning att man där måste ha mynt, Bilia- eller diverse bensinmackskort för att kunna betala. I dag betalar nog de flesta med sitt Visa/Mastercard. Men det gick inte. Som tur var hade jag en tia liggandes i bilen och kunde därför stå där i drygt en timme.

Mitt förslag är att de som har hand om parkeringen i Åhlénshuset uppdaterar sina automater, så slipper vi bilägare riskera parkeringsböter. Hoppas på ändring till nästa Skövdebesök.

Mita

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.