15 sep 2015 06:00

15 sep 2015 06:00

Imponerande personal

BB

Som nyblivna föräldrar vill vi tacka all underbar personal på neonatal och BB för all den professionella hjälp och fina bemötande vi fick under vår tid hos er.

Trots en kraftig överbeläggning visade ni hela tiden ett lugn och glädje och tog er verkligen tid för alla våra frågor. Det som slog oss var den jämnhet ni som personalstyrka visade där alla höll en hög nivå och där vi verkligen blev satta i centrum.

Vi vill även passa på att skicka med till sjukvårdspolitikerna i regionen vikten av goda villkor, såväl arbetsförhållanden som lön, för vårdpersonalen så att vi inte tappar kompetens och därmed minskar möjligheterna att ge alla nyfödda den bästa starten i livet.

Vi är imponerade och tacksamma!

Go Eriksson

Trots en kraftig överbeläggning visade ni hela tiden ett lugn och glädje och tog er verkligen tid för alla våra frågor. Det som slog oss var den jämnhet ni som personalstyrka visade där alla höll en hög nivå och där vi verkligen blev satta i centrum.

Vi vill även passa på att skicka med till sjukvårdspolitikerna i regionen vikten av goda villkor, såväl arbetsförhållanden som lön, för vårdpersonalen så att vi inte tappar kompetens och därmed minskar möjligheterna att ge alla nyfödda den bästa starten i livet.

Vi är imponerade och tacksamma!

Go Eriksson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.