16 sep 2015 06:00

16 sep 2015 06:00

Fixa artister till oss också!

FÖR UNG

När ska vi som är under 18 få någonting att se fram emot i Skövde? Det enda vi har att se fram emot varje år är Matfestivalen, annars är det nästan aldrig några artister eller liknande vi kan se.

Jag blev överlycklig när jag såg att Norlie & KKV och Svenska Björnstammen skulle komma till Skövde nu i höst. När jag kollade på nätet senare så visade det sig att båda var på Husaren, alltså 18+. När man då som 17-åring inte får se bra band och artister så blir man arg. Detta är inte okej! Om Husaren kan fixa artister så borde det finnas några i Skövde som kan fixa det för ungdomar också.

Mr. B

Jag blev överlycklig när jag såg att Norlie & KKV och Svenska Björnstammen skulle komma till Skövde nu i höst. När jag kollade på nätet senare så visade det sig att båda var på Husaren, alltså 18+. När man då som 17-åring inte får se bra band och artister så blir man arg. Detta är inte okej! Om Husaren kan fixa artister så borde det finnas några i Skövde som kan fixa det för ungdomar också.

Mr. B

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Välkommen att kommentera på sla.se. Vi förhandsmodererar alla kommentarer, om det är första gången du kommenterar läs våra regler kring artikelkommentarer.